Creative Support Reklambyrå

Jag vill tacka Amelie Stengafvel för skapandet av mina nya fina visitkort (läs “business cards”)!

Business cards made by Creative Support
Business cards made by Creative Support

Charlotte Stengafvel hjälper mig att ta fram en företagsbroschyr för mina affärsmöten och en presentationsmall (PowerPoint och Keynote) för mina framtida föreläsningar, seminarier och utbildningar.

Creative Support kommer även att se över den här webbplatsen. På tal om EgoSocialaMedier.se, så är sidan under uppbyggnad och det kommer ta ett tag innan alla bitarna är på plats! 😉 Det är därför jag har skrivit “Twittra @Lyceum” överst på hemsidan. Om det är något ni undrar över, vill kommentera eller dela med er, skriv ett meddelande till @Lyceum på Twitter. Jag uppdaterar mitt Twitter-konto varje dag med Lyceum Bulletin, förutsatt att Paper.li fungerar! 😉

Speak Your Mind

*